Festival season with Esprit


Zoals jullie misschien nog weten, heb ik een tijdje geleden heel Amsterdam afgestruind met Anouk en verschillende persevenementen bezocht. Zo ging ik ander andere naar CO/Motion PR. Wat een prachtig bureau is dat! We werden vriendelijk ontvangen en we kregen een rondleiding door de showroom. Het bureau heeft prachtige merken en geloof me, je wordt er hebberig van ;-) Een merk die mij onder andere heeft verrast is Esprit. Natuurlijk kent iedereen het merk. Misschien koop je er wel eens wat, maar misschien ook niet. Toen ik de nieuwe Fall/Winter collectie bekeek, werd ik razend enthousiast. Er hingen veel oversized vesten en ik vind dat heerlijk om te dragen. Natuurlijk kun je deze oversized vesten ook in de zomer dragen. Toen ik laatst op zoek was naar zo’n vest en niet kon slagen tijdens een dagje shoppen met mijn moeder, dacht ik aan de Esprit. Ik had trouwens wel een leuk lang vest gezien bij de HEMA, maar daar twijfelde ik nog erg over. Bij Esprit kwam ik online een mooie vest tegen die je op de bovenstaande foto ziet. Omdat ik meerdere vesten leuk vond, moest ik kiezen (ik haat kiezen). Toch besloot ik om het bij dit witte vest te houden. Je besteld het vest en andere leuke items van het merk trouwens hier. 

Dit vest kun je op verschillende manieren combineren. Ik heb met dit vest een festival look samengesteld, omdat het festivalseizoen namelijk voor de deur staat! Nou ja.. het is zelfs al begonnen. Ik vind het fijn dat als het ’s avonds wat afkoelt, dat je dan nog een lekker warm vest aan kunt doen. Deze look is hier heel geschikt voor. Zoals jullie weten houd ik heel erg van zwart. Vooral zwart in de combinatie met wit vind ik erg mooi. Daarom heb ik deze combinatie in mijn festival look terug laten komen door middel van een zwart topje en een witte tas. Ik vind het leuk als de accessoires van je look uitblinken. Dus, waarom geen knalrode sandalen erbij? ;-) Ik ben fan! Natuurlijk is een goede zonnebril ook onmisbaar. Wat vinden jullie van deze look?

40 opmerkingen:

 1. great post i love it!
  http://zyciowa-salatka.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. great summer picks<3

  http://modaodaradosti.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Esprit heeft de laatste tijd echt prachtige kleren! Dat word ook nu weer bewezen! Die top en handtas zijn echt mijn smaak, dringend nog eens bij Esprit gaan shoppen is zo te zien de boodschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great summer outfit!!

  http://itzytrendy.blogspot.mx/2015/06/green.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Marvelous style ! This cardigan is perfect :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk gecombineerd ;)!
  leuk dat je bij die bureaus bent geweest ;)

  XOXO faye van byfaye.nl 

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! En zo'n vest is inderdaad zowel in de zomer als winter erg handig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauww echt zown mooi vest <3 Love it !

  X Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaaf is die he? :-D Ik ben er ook echt verliefd op.

   xoxo

   Verwijderen
 9. Wat ontzettend leuk dit!! Om eerlijk te zijn krijg ik bij Esprit meestal een soort oudbollig idee, en sla ik de winkel altijd over. Deze post heeft dus ook mij behoorlijk verrast! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha. Dat is eigenlijk totaal niet zo ;-) Ze hebben de laatste tijd echt onwijs leuke items in de winkel/online.

   xoxo

   Verwijderen
 10. dat zwarte topje is leuk! het algehele idee is ook erg leuk :) ik ga niet zo vaak naar esprit maar ik zal er binnenkort weer eens kijken! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. What nice look!

  SWIMWEAR S/S 2015 TRENDS (+trips&tricks) on
  lb-lc fashion blog
  Bloglovin'|Instagram

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Esprit weet mij ook vaak te verrassen.

  Ook al ga ik nooit naar festivals (zou dit wel willen) ik vind de look wel erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke outfit! En de kwaliteit van Esprit items is meestal ook top!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. beautiful set! love the bag
  xx http://1finedai.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. I liked the cardigan very much, I would love to wear it with a colorful top! The glasses are also great and the bag too!
  DenisesPlanet.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. This would make a great outfit, I especially like the cardigan :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oeh toffe look, dit zou ik wel willen dragen, haha! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. nice inspiration!!

  www.fashi0n-m0de.blogspot.it

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nice inspi :) New on my French blog: Straighten your hair while you eat Strawberries Tagada sweets :)

  www.taimemode-fashionblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dash, I like this look... the red sandals are a great choice with the classy black and white that always looks so lovely on you... xox

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Perfect summer set!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon