My favorite black items
Ik ben dol op zwart. Het past namelijk echt overal bij. In mijn outfits draag ik altijd wel iets zwart. Vaak is het mijn jeans, horloge of zonnebril. In deze post laat ik mijn vier favoriete zwarte items zien. Welk is jullie favoriet?

OPI - Lady in black
De laatste tijd draag ik eigenlijk geen nagellak meer, omdat ik door mijn zenuwen aan nagelbijten doe. Shame on me! Het is daarom zonde om je nagels te lakken, als de lak er binnen een uur toch weer af is. Ik merk wel dat ik bij lakjes gauw neig naar de kleur zwart. Toch denk ik dat ik tijdens de zomer wel meer kleurtjes ga dragen ;-)

Sunglasses
Deze zonnebril is slechts één exemplaar van mijn zonnebrillen collectie. Eigenlijk zijn al mijn zonnebrillen zwart. Best gek toch? Ik ben verliefd op deze zonnebril, die ik vorig jaar in Turkije heb gekocht.

Daniel Wellington
Ik draag momenteel niets liever dan dit mooie Daniel Wellington-horloge om mijn pols. Waarschijnlijk heb je dit horloge regelmatig op mijn blog voorbij zien komen. Ik ben er echt verliefd op! Stiekem heb ik ze ook in andere kleuren, maar zwart blijft toch echt favoriet.

Make-up Studio
Oke, bij deze speel ik vals. Alleen de omhulsel van de lipstick is zwart. Deze knalroze kleur draag ik de laatste tijd erg vaak. Je zult mijn knalroze lippen vast wel opgemerkt hebben in een van mijn posts? ;-)

40 opmerkingen:

 1. Dash I love the black it goes with so many items... have you ever had your nails done with a gel shelac at a salon? The polish lasts a very long time and you can't bite them. I'm getting this done for my Valentina ;-) ♡ xox

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you for your sweet words Launna! No I have never did that, but I heard a lot of positive things about it. Maybe I should give it a try hihi. Thank you!

   xoxo

   Verwijderen
 2. Jaa dat horloge is zo pretty! Mooie zonnebril ook!<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice! Zwart past overal bij, is goed te combineren daarom ben ik er ook gek op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik draag ook heel vaak zwart, het past inderdaad echt overal bij! Dat horloge blijf ik echt prachtig vinden! En wauw, die zonnebril!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Ik ben er ook echt dol op! Thanks meis :-)

   xoxo

   Verwijderen
 5. Zwart is altijd goed! Love it

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa, Daniel Wellington yesyesyes :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke items! De lipstick ziet er zo gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi! Ik ben ook gek op de DW horloges!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat horloge blijft echt prachtig! En die zonnebril is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohja, Daniel <3 ik heb hem zelf in het bruin en wat een prachtig tijdloos horloge is het toch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi lovely this is a great post!! love it I love black things, have a great weekend. xx
  Glamoury Armory Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zwarte nagellak en de zwarte zonnebril I just can't live without them. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Cool nail polish!

  Have a lovely Sunday :)
  http://beautyfollower.blogspot.gr

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Love the items you chose! Especially the watch, it's so simple and perfect x
  Freya's Fashion Chapter

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah jaloers op je prachtige horloge!
  hele mooie items <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. So cool...! <3

  http://www.theladyfairer.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, je layout is zó mooi! Leuk artikel! Ik ben verliefd op je horloge <3 X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. These are all so gorgeous!Have a successful day dear!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh dat horloge vind ik zo mooi! Het DW horloge met blauw en wit gestreepte bandje staat op mijn wishlist ;-) Ook mooie zonnebril heb je.

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 20. cute sunglasses

  http://www.amysfashionblog.com/blog-home

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik moet juist nagellak dragen om geen nagels te bijten (als ik een kleurtje op mijn nagels heb, raak ik ze niet aan!).

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Love the nail polish! Black always rules <3
  xx Ama

  PHUCKITFASHION

  BeantwoordenVerwijderen
 23. These sunglasses are everything...I'm in love. Where do you got them from??
  Much love!

  http://delicieusee.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon