'70 green smoothies'

Als ik ergens wel heel erg enthousiast over ben op dit moment, is dat over het boek '70 groene smoothies'. Op de een of andere dag had ik ontzettend zin in een lekkere smoothie, maar wel met groente erin, want dat is gezond. Toen ik boodschappen deed bij de Albert Heijn, kwam ik dit boek tegen. Ik had er even doorheen gebladerd en ik was gelijk verkocht. Die dag moest ik van mezelf ook maar gelijk een goede blender kopen. De vormgeving van het boek is top! Het ziet er vrolijk en mooi uit. Naast 70 recepten, staan er ook tips in, informatie over bepaalde groentes, kruiden en fruitsoorten en richtlijnen voor een blijvend succes. Smoothies kun je drinken om meer energie te krijgen of voor gewichtverlies, een stralende huid, minder trek in zoetigheid en een verbeterde weerstand. Ik vind de smoothies echt heerlijk! Er staan zo veel variaties in! Elke ochtend maak ik nu een verse smoothie met groente ;-) Drinken jullie wel eens groentesapjes?


49 opmerkingen:

 1. Leuk zeg!! Ik heb nu ook een smoothie maker, alleen nog niet gebruikt haha. Ben best benieuwd naar welke smoothies hier allemaal instaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De smoothies zijn echt heerlijk en allemaal zuivelvrij! :-) Ik maak nu twee keer per dag een smoothie met dit boek.

   xoxo

   Verwijderen
 2. Lijk me een super leuk boek! Power food van rens kroes is ook een boek met alleen maar gezonde recepten (geen smoothies) en dat vind ik ook echt een aanrader :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had vanmorgen nog een smoothie als ontbijt klein beetje melk, 2 banaantjes, wat frambozen, sesamzaad en lijnzaad nom nom!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig boek lijkt me dit. Ik heb echt gisteren weer voor het eerst sinds heeeele lange tijd smoothies en sapjes gemaakt. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dus nog nooit een groene smoothie gehad, shame on me!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lovely post!! Perfect pics, great!!
  Kisses from Spain.
  Xoxo, P.

  My Showroom  BeantwoordenVerwijderen
 7. I have never had a vegetable smoothie but I think it is just because I don't own a machine to make my own... I don't want to buy a smoothie as I really want to know what is going into ... Have a really great weekend Dash... I hope your weather is lovely xox

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik drink meestal fruitdrankjes, Ik heb er nog nooit iets van groente bij durven doen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha begin met avocado, dat proef je bijna niet in een smoothie ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 9. Zou je misschien eens in een post je favoriete receptjes willen delen? :) Ik maakte een periode lang wel eens een smoothie van bevroren banaan, spinazie en amandelmelk of optimel, maar dat ging na een tijdje wel vervelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gaaf boek zeg, die zou ik ook wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een fijn boek! Zeker een aanrader :-)

   xoxo

   Verwijderen
 11. Het liefst drink ik smoothies met fruit, maar dit klinkt ook niet slecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit boek heb ik ook en ik vind het echt geweldig! Er staan lekkere dingen in! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben de laatste tijd steeds meer van de smoothies, lekker gemakkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ziet er heel goed uit, ik moet nodig weer smoothies gaan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Smoothies drink ik meestal niet groen (maar lekker met veel fruit). Ik heb ook een slowjuicer en mijn sapjes maak ik dan wel weer vaak groen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. great post :) nice weekend :)

  http://www.itsmetijana.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben niet zo van de smoothies, maar voor de liefhebers is dit wel een ideaal boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. een zelf gemaakte smoothie heb ik nog niet gedronken, maar die uit de winkel vindt ik niet lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben het echt helemaal met je eens, smoothies zijn echt geweldig, en een heel boek met 70 lekkere drankjes, beter kan het niet toch!? haha aan de foto's te zien ga ik gelijk dorst krijgen als ik door dit boek blader. Maar bedankt voor het delen, volgens mij is het echt een aanrader, en ik zou dit boek graag zelf uit willen proberen en zelf smoothies willen maken, want tot nu toe is dat met mijn kookkunsten nog niet helemaal goed gekomen.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. I love green smoothies and I have one every day :)
  Thanks a lot for your last sweet comment!
  xx
  http://cenestquedelachance.blogspot.de/

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik wil eens beginnen met gezonde groene smoothies drinken. Ik hoor er zo veel goeds over! Ik heb ook zelf een hele fijne blender maar ben gewoon op het moment te lui om eraan te beginnen. Echt jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Lijkt me een fijn en handig boek! Ik ben dol op smoothies.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ah, lijkt me een heel mooi en fijn boek! Ziet er qua vormgeving ook heel mooi uit :) Binnenkort moet je maar een lekkere smoothie voor me maken! :D xo

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wonderful book, love smoothies so much. *__*
  Have a nice weekend...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Lijkt me een super leuk boek! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Het boek ziet er super mooi uit! Wij drinken thuis iedere ochtend een groene smoothie met spinazie, mango, appel en sinaasappel. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. I love smoothies! Every day I make them :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik heb dat nog maar 1 keer gedronken, ik vind eigenlijk nooit de durf om er zelf eentje te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik drink het eigenlijk nooit, maar ik heb nog een boekenbon en ik weet nu zeker dat ik die hieraan ga besteden :) Thanks voor de goede tip!

  Liefs,
  Didem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker doen :-) Ik maak nu twee keer per dag een smoothie uit dit boek.

   xoxo

   Verwijderen
 30. Ohh, ik hou van smoothies! Ik heb eigenlijk nog nooit een groene smoothie gemaakt.. Binnenkort maar doen want het ziet er altijd heel lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dit boek ken ik wel, erg goed en fijn. Ik drink ook graag groene smoothies. Xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is zeker een fijne boek! Ik ben er echt ontzettend blij mee :-)

   xoxo

   Verwijderen
 32. Oeh dit boek moet ik hebben! Ik hou echt van smoothies :P

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ah ik moet dit ook echt hebben! Mijn blender staat al te lang in de kast.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Dit lijkt me een heel handig en mooi boek om toe te voegen aan mijn boekencollectie. Ik heb nog nooit een 'groene smoothie' gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon