Winkelstraat.nl: My favorites1. Beau Mont     //    2.  Supertrash     //    3. Bradbury    //    4. Michael Kors    //   5. Unisa

Help! Het wordt langzamerhand steeds kouder en ik heb nog steeds geen winterjas! We gaan steeds meer richting de winter, terwijl ik er eigenlijk nog lang niet aan toe ben. Jij wel? Op dit moment ben ik echt desperate op zoek naar een lange winterjas en eigenlijk ook naar een leuk klein schoudertasje (want stiekem kan ik gewoon geen genoeg tassen hebben). Na wat zoeken op het internet en in de winkels, kwam ik op de webshop van Winkelstraat.nl terecht. Hier vond ik een prachtige grijze winterjas en een leuk schoudertasje van Michael Kors. Deze items staan nu hoog op mijn wishlist! Naast een jas en tasje, kwam ik ook hele andere leuke items tegen die je in my favorites hierboven kunt zien. Wat vinden jullie van deze items en welk is jullie favoriet? 


Ik vind trouwens dat Winkelstraat hele leuke en fashionable items heeft. Ik heb hier al vaker op geshopt en ik ben zeer tevreden. Op de webshop kan je namelijk online shoppen bij meer dan 160 high-end fashion boutiques met ieder een exclusieve collectie aangevuld met limited editions. Daarnaast heeft Winkelstraat ook snelle levering. Als je voor 16:00 uur bestelt, dan heb je je favoriete item(s) de volgende dag al in huis. Ik vind het altijd fijn als de levering snel is. Maar goed, wie wil zijn nieuwe items nou niet zo snel mogelijk ontvangen? Wat ook erg fijn is, is dat je veertien dagen bedenktijd hebt. Mocht je je toch bedenken binnen die twee weken, dan kun je het item gewoon weer terugsturen. Hebben jullie wel eens geshopt op Winkelstraat? 

40 opmerkingen:

 1. Wat een gafe jas! Ik vind dat model zo tof! Het is altijd echt een zware klus om een mooie én goede winterjas te vinden!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, ik vind die jas echt heel erg mooi :)

  Liefs,
  http://www.fluffylifestyle-nl.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de jas echt geweldig mooi! Dat is ook precies mijn stijl. Mijn winterjas is nog niet warm genoeg voor de echt koude dagen, dus een goed excuus om nog even te shoppen :). De Michael Kors tas is echt een aanrader, ik heb hem zelf ook (maar dan met gewoon, zwart leer en gouden ketting) en gebruik hem vaak als ik uit eten ga of een feestje heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind hem ook echt prachtig! Mooie klassieke jas :-)
   Haha dat zeker! Oh zwart met goud is ook prachtig!

   xoxo

   Verwijderen
 4. Wauw, allemaal hele mooie kledingstukken, echt!
  Liefs,
  anniekkx.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw die jas! Ik heb er ook nog steeds geen en zoek me rot. Van die site had ik verder nog nooit gehoord. Xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende winkelstraat nog niet, vind de jas wel ontzettend mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love these items!

  Something special from Venice on www.lowbudget-lowcost.blogspot.it

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die jas is echt prachtig x http://justsavxnnah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw die coat is prachtig en t tasje ook!

  Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke items. Die tas is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. You have a geat taste, so simple and so fashionable, those shoes are stunning :)

  http://dreamland1234.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. These are all so gorgeous! Your style is stunning! Have a great week!!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dash, these are some great choices.. the coat looks nice an warm... it is fast approaching the Winter here too.... I am not looking forward to it but I am getting prepared... xox

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die jas! <3
  Ik moet ook nog steeds een mooie winterjas kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb er nog nooit geshopt. Inderdaad fijn als alles zo snel geleverd wordt! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Awesome products such a lovely blog

  http://abdelkhalekleblog.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Beautiful pieces, love this coat. ;-)
  Lovely greets Nessa

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Love the coat and bag

  http://irinasenina.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hele mooie favorieten, zou ze zelf ook allemaal willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Bag is the only thing that I'm not a fan of, but the rest I could wear even now

  Kisses
  Ewelina
  xoxoxoxox
  chiclifestyleofewelina.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het shirtje van supertrash vind ik heeell mooi :D altijd leuk om nieuwe online shops te ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die grijze jas is echt prachtig. Hij doet me een beetje denken aan de grijze jas van de Primark die nu favoriet is onder de bloggers.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een super mooie items! Ik kan echt geen favoriet kiezen haha! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 24. good Run Bootlace and then reboot the iPhone and wait for it to boot again. Play Store to download the apps to enjoy the convenience offered by these apps. nice.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. good and likewise will support them perform all their video games on the net. Droid4x Offline Installer the Droid4x app for PC and also a brief guide on how to install it nice.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. good given that you could obtain the benefits of the Mobdro application. Mobdro you could delight in the videos or TELEVISION shows nice.

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon