Weekly Glimpse of Dash!

1. Hmm! Citroencake en koffie in de ochtend    //    2. Laatste outfitpost     3. Love it!
4. Het beste gevoel ever!    //   5. Heerlijk uit eten met mijn liefje!    //    6. Diorskin

Jeetje, wat is het weekend snel voorbij gegaan! Afgelopen vrijdag was ik voor het eerst sinds een lange tijd lekker vroeg thuis! Ik ben toen gezellig de stad in geweest. Zaterdag ging mijn oma verhuizen naar een andere woning. Samen met de hele familie hebben we oma de hele dag geholpen. We hebben het eigenlijk allemaal super snel gedaan! Daarna ging ik gezellig met mijn vriend uit eten! Daar hadden we ook echt wel trek in na zo'n dag! ;-) Zondag heb ik een heerlijk rustig dagje gehad. Hoe was jullie weekend?

30 opmerkingen:

 1. Ik ben naar de opening van een rituals store geweest, verder mijn kantoor naar een andere kamer verhuisd en ehm .. ja heel veel wasjes gedraaid :P haha. Ik wens je weer een goede leuke week toe! Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt als een druk weekend haha! Wel leuk!
   Jij ook een hele fijne week toegewenst!

   xoxo

   Verwijderen
 2. my weekend was meh.. wanting to try the dior skin... nice?
  ladywannabeblog

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh why your weekend was mehh? Hope you have a wonderful time this weekend dear!

   Xoxo

   Verwijderen
 3. looks like you had an interesting week! :)

  xoxo, rae
  http://www.raellarina.net/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. My weekend was too fast too Dash... I read and answered payroll questions for my course... did boring household chores and wrote... I am glad the whole family worked together to move your grandmother, that is sweet :) Have a great week ahead, I am looking forward to next weekend with 4 days off ;) xox

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat eten ziet er echt heerlijk uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jouw foto's brengen vandaag een glimlach op mijn gezicht, dank je. Xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fraaie plaatjes! Lekker ontbijtje, koffie en citroencake :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er weer heel leuk uit! Wat is je outfitfoto mooi zeg, ik herken de locatie! Heb ik vorige week ook een paar keer doorheen gefietst haha. ;-) Oh, die citroencake ziet er heerlijk uit!

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha wat grappig! Ik woon daarboven! :-) Ik zal er eens op letten
   of ik je een keer voorbij zie fietsen!

   xoxo

   Verwijderen
 9. Super leuke foto's weer, echt een mooi vest heb je aan!

  My Makeup Mémoire

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto recap, ik hou van deze posts :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oeehh dat eten ziet er heel lekker uit! en dat gevoel van vrijdag is heel herkenbaar haha! Ik had een druk weekend maar wel volgepland met leuke dingen: halloween, schoolfestival en een trip naar Kamikouchi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's. Ik ben erg benieuwd naar de doorslijt, zit er zelf over te denken deze ook te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Elke keer als ik koffie bij jou zie.. krijg ik er meteen zin in ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat zijn weekenden toch heerlijk :) leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lief dat je je oma hielp verhuizen!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oeh heerlijk cake in de ochtend! En dat grijze vest staat je zo mooi! Dat was echt een mooie outfit!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 17. thank you for the information provided, we are waiting for the next info

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon