PHENOMENAL 2-3 WEEK TAN MOUSSEKunnen jullie ook een mooi bruin kleurtje gebruiken? Ik mis de zomer en mijn mooie bruine tint, die ik het liefst het hele jaar door heb! Gelukkig heb ik deze Phenomenal Tan Mousse ontdekt, waardoor ik ook in de winter een prachtig bruin kleurtje kan hebben. 

Ik kon niet wachten om het product te testen. Ik heb een hoop zelfbruiners geprobeerd, maar deze bleven niet echt langer dan een dag zitten jammer genoeg. De Phenomenal Tan Mousse geeft aan dat het 2 a 3 weken blijft zitten. Ik kreeg van tevoren goede instructies, zodat ik optimaal gebruik kon maken van de mousse (deze instructies zitten overigens ook in de handleiding). Toen ik de mousse aanbracht, zag ik gelijk een prachtige egale bruine kleur. Het lijkt heel erg natuurlijk en vooral niet oranje. Helaas bleef de mousse niet 3 weken zitten. Wel kon ik zeker minimaal een week genieten van mijn mooie bruine kleur, wat overigens langer is dan bij alle andere zelfbruiners. Daar ben ik wel ontzettend blij mee! Een fles van 125 ml kost €46,50 en qua prijs-kwaliteit verhouding vind ik dit een goede prijs, want het flesje gaat namelijk ontzettend lang mee. Op de webshop van Vita Liberata kun je jouw eigen mousse bestellen. Er zijn verschillende tinten beschikbaar, zodat je de juiste kleur voor jouw huid kunt uitkiezen. Kennen jullie Phenomenal Tan Mousse? Of gebruiken jullie andere zelfbruiners? 


48 opmerkingen:

 1. Ik ben altijd bang dat ik er uit kom te zien als een wortel haha. maar als ik ooit een tan mousse ga gebruiken, zal het wel deze zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt heel goed, zou echt ideaal voor mij zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Ik mis mijn zomerse bruine kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I have never used a self tanner, I am happy you found one that you like and that works so well... that is great Dash... Have a great day xox

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed k gebruik zulke producten eigenlijk nooit!

  Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed , ik gebruik alleen nooit een tanning mousse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me een hele fijne tan mousse!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook van twee bedrijven tanners opgestuurd gekregen dus die ga ik deze week reviewen en maybe een video van maken! Zelf nog nooit gebruikt, 1 keer een spray van de action heel mijn hoofd zat onder de vlekken haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jeetje dat is erg haha! Gelukkig heb ik dat nog nooit gehad.
   Ik ben benieuwd naar je tanners.

   xoxo
   Dascha

   Verwijderen
 9. Great review sweetheart...Thx for sharing..:-)
  Kisses dear, have a good evening! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een mouse lijkt mij niks. Ik doe altijd spray tan op mijn werk en dat vind ik goed en mooi. Xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt goed! Wel jammer dat hij geen 3 weken blijft zitten zoals aangegeven. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb hier nog nooit van gehoord, maar ik zou toch ook wel weer een kleurtje willen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt goed:D
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik gebruik zelf ook selftanners omdat ik niet bruin kan worden, en ik vind een bruin kleurtje vaak net wat mooier. Deze kende ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. This sounds, and looks great!

  God bless,
  XO, Claire
  Http://www.littlemissfashionqueen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Stunning product!

  XO

  Jeanne

  http://www.fashionmusingsdiary.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nog nooit zoiets gebruikt, maar als ik het wel ga gebruiken houd ik het in mijn achterhoofd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Fijn dat het zo goed werkt! Ik zou het graag proberen, maar ik vind het zelf wel te duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er goed uit! Maar ik hoef geen zelfbruiner te gebruiken. Ik lig iedere dag in de zon xD

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het klinkt echt als een geweldig product!. Ik ben altijd heel bleek in de winter dus ik denk dat het voor mij waarschijnlijk toch te donker is. Meh ik ben jaloers haha

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben erg benieuwd geworden nu! Ziet er in ieder geval veelbelovend uit :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 22. It looks great. I really need to step up my game of trying more new products.

  Tracy @ Sunny Days and Starry Nights

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb deze zelfbruiner zelf ook. Hij is erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Klinkt wel heel goed! Ik ben stiekem wel benieuwd hoe bruin je nu bent geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is heel mooi egaal bruin geworden. Zeker niet oranje!

   xoxo

   Verwijderen
 25. Great post dear! Love all the photos.

  I am following you on GFC and BLOGLOVIN. I hope you can follow me back if you haven't yet. Thank you!

  Kenny,
  WHATKENNYHEARTS.com
  FOLLOW ME ON BLOGLOVIN
  LIKE WKH ON FACEBOOK

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Stunning product and review Miss! Thanks for sharing!
  ♥XO♥

  Jeanne

  http://fashionmusingsdiary.com

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Thanks for sharing :))
  Check out my new post
  xoxo

  http://fabulousisfreedom.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Babe, thanks voor je berichtje op mijn blog! :) Omdat het nogal genetisch bepaald is hoe iemand zijn figuur is (en voornamelijk dan heupen, buik en borsten, is het eigenlijk onmogelijk om je een exact handboek te geven hier in zo'n kort berichtje. Gewoonweg omdat het voor iedereen een andere aanpak vereist en zelfs voor veel mensen - wat ze ook doen - onmogelijk is een bepaald resultaat te behalen. Wat ik sowieso altijd mensen van mijn blog, mensen die ik train, etc. aanraadt is dat het het beste is niet te streven naar een bepaald beeld. Je kunt nooit exact worden als dat je in gedachten hebt. Maar dat is dus even terzijde.

  Mijn e-book dat eind december uitkomt bevat wel wat uitgebreide informatie over dit topic (niet alleen maar op de buik gericht, maar dat staat er ook allemaal in), dus misschien is dat wat voor je. :) (en dit is niet een marketing bericht van me hoor hahha, ik denk serieus dat het wat voor je is - omdat ik daar dus pagina-lang heb om het uit te leggen).

  We'll keep in touch, fijne dag! XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi meis! Bedankt voor je uitgebreide berichtje hihi. Je bent echt goed bezig, knap hoor! Ik zal zeker eens kijken naar je e-book! Leuk zeg dat je dat gaat uitbrengen! :-)

   Thanks!

   xoxo

   Verwijderen
 29. Stunning product ! I discover it on your blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Great pics , look like a great product!

  Would you like to follow each other ?

  Kisses

  Emily from PTT

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Sounds great, nice review. ;-)
  Lovely greets Nessa

  BeantwoordenVerwijderen
 32. This looks amazing girl! Thanks for sharing :) I invite you to visit my blog and if you like it let me know if you like it and would like to follow each other to stay in touch.
  XOXO

  Milu
  www.hellolupi.com

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon