NEW: Aveda Smooth Infusion


Ik vind stijl haar altijd prachtig. Ik heb zelf altijd krullen of slag in mijn haar. En juist als je dat hebt, wil je een keer wat anders! Ik kreeg mijn haar nooit zo natuurlijk stijl, maar met het nieuwe product van Aveda lukt dit wel! De crème Smooth Infusion Naturally Straight moet je op handdoekdroog haar aanbrengen, even föhnen en voila je bent klaar! Je kunt het daarna ook nog even stijlen om het optimale resultaat te behalen. Ik moest in het begin wel even wennen aan het stijle haar, omdat mijn haar ineens ontzettend lang is haha! Wat vinden jullie van het resultaat? Aveda wordt verkocht bij Aveda salons en spa's. Kijk voor meer informatie over de dichtstbijzijnde verkooppunten op www.aveda.nl. Maar.. op mijn blog kun je het product ook winnen! In samenwerking met Aveda mag ik vijf Smooth Infusion aan jullie weggeven t.w.v. €28,-

Wat moet je ervoor doen?
4. Laat in een reactie hieronder weten waarom jij dit product wil winnen!

Op maandag 11 augustus worden de winnaars bekend gemaakt!

42 opmerkingen:

 1. Klinkt goed ! Je haar ziet er erg mooi uit op de foto !! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Ik zou graagn willen winnen, want ik ben bang dat zonder 'Smooth Infusion' al mijn plukjes haar naar boven vliegen :(

  My Makeup Mémoire

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dit zou ik echt willen omdat ik van mezelf een bos krullen heb en als ik in de ochtend me haren wil stijlen moet ik extra vroeg wakker worden. Lijkt me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat heb ik ook! Als ik mijn haar wil stijlen, dan ben ik echt lang bezig.
   Dit product is dan echt super handig :-)

   xoxo

   Verwijderen
 4. You look gorgeous in that photo. And your hair...it looks amazing!

  xo Azu

  www.raven-locks.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. You look very pretty :)

  http://dreamland1234.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great review sweetheart...Thx for sharing..:-)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Looking so pretty :)

  Check out my new post Here!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik mijn haar steil dan zit het het eerste uur altijd mooi. Maar daarna word het bij mij alweer frizzy... Ik heb wat pluis/slag dus wel lastig om steil te houden, ben dus erg benieuwd ! Je ziet er prachtig uit op de foto 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zit je haar mooi zo!! <3 Het klinkt als een heel erg fijn product. Ik zou de Smooth Infusion
  graag willen winnen omdat mijn haar niet krullend is maar ook niet geheel stijl. Door deze crème
  hoop ik dat mijn haar weer mooi glad wordt zonder dat ik het eerst hoef te stijlen met een stijltang. Hopelijk is mijn haar dan gelijk wat minder pluizig en zo beschadig ik mijn haar niet met de stijltang :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt als een erg fijn product!
  Vroeger had ik altijd stijl haar, en toen wou ik super graag krullen.
  Nu heb ik krullen, en wil ik heel graag stijl haar hebben, haha tja.
  Met de stijltang lukt dat niet zo goed, en ik heb al zoveel dingen geprobeerd die -helaas- ook niet werkten.

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha stom is dat he! Dat heb ik precies hetzelfde! Wie weet werkt
   dit product wel voor je haar ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 11. Klinkt heel goed en ziet er ook echt mooi uit! Ik doe graag mee en heb alles gedaan. Ik zou deze graag willen winnen, omdat ik mijn haar net zoals jij lastig stijl krijg. Ik heb vrij dik haar en heb er best wel een slag in en onderin aan de binnenkant krult het zelfs. Als ik het normaal stijl dan komt de krul en slag er zo weer in. Ik heb eindelijk alles op één lengte zodat het al iets stijler 'lijkt' maar zelfs dat helpt niet! Zou voor mijn haar echt perfect zijn en het zou een hoop tijd schelen 's morgens vroeg! ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijkt me een fijn product! Ik heb zelf een heel klein beetje slag in mijn haar (wat er altijd een beetje raar bij hangt, haha) dus denk dat het met dit product perfect steil zal zijn zonder hitte te hoeven gebruiken.

  Ik heb de facebook pagina's geliked! (Charlotte Aronds)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sounds good!:)
  http://seraphinalikesbeauty.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Great post :))
  xoxo

  http://fabulousisfreedom.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind je haar stijl ook onwijs mooi!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hello beauty, how are you ?
  You are very pretty :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke winactie! Ik heb al hartstikke stijl haar van mezelf haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ooh, wauw, wat staat het je prachtig! Haha, het is inderdaad echt onwijs lang :) . Onwijs leuke winactie, alleen dit product zou bij mij niks uitrichten. Ik heb ook heel stijl haar van mijzelf. Maar iedereen veel succes!

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je haar ziet er echt prrrrrachtig uit gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. zoals je weet, heb ik alles behalve stijl haar. ik ben daar best blij mee, maar soms wil je gewoon wat anders weetjewel? nou echt helemaal stijl krijg ik mn haar nooit, dus ik ben erg benieuwd naar dit product :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 21. What a great product that gives you such smooth straight hair so easily :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Reacties
  1. Bedankt! Ik ben er ook echt ontzettend blij mee! :-)

   xoxo

   Verwijderen
 23. Reacties
  1. Aah! Super lief van je meis! Thanks!
   Jij bent ook prachtig ;-)

   xoxo

   Verwijderen
 24. Wat een leuke win actie! Ik doe mee en heb alles gedaan:) ik heb zelf ook krullen van me zelf en ben ze ontzettend zat. Ik heb het heel vaak gestijld waardoor ik uiteindelijk 20 cm van me haar af moest halen. Ik zou graag dit product willen proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Heel leuk artikel Dascha! Zelf heb ik ook onwijs veel krullen en soms wil je gewoon wat anders! Het zou me erg leuk lijken om het product te winnen, ga het sowieso een keer proberen! XO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je compliment! Spannend, veel succes :-)

   xoxo

   Verwijderen
 26. Mijn haar zit tussen stijl en krul in. Een tijdje geleden kreeg ik een hairstyling bij een beurs. Ik had verwacht dat in krullen kreeg. Maar het werd een behandeling met een stijltang. Met verbazingwekkend mooi resultaat. Ik ben er nog niet aan toegekomen om een stijltang te kopen en zelf aan de slag te gaan. Maar deze crème Smooth Infusion Naturally Straight lijkt mij een fijn alternatief. Ook makkelijker toepasbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Woow de perfecte uitkomst! Ik als krullenbol wil namelijk altijd stijl haar. En de eerste dag, als ik het dan stijl na het wassen, zit het echt voor geen meter. Het ziet er mooi en verzorgd uit bij jou :)

  Liefs,
  www.sushisavedme.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 28. je ziet er hier zo prachtig uit wauw! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon