Pump up the volume with CityLook!

Laatst bracht ik een bezoekje aan mijn kapper, namelijk City Look in Veenendaal. Bij City Look is alles mogelijk, namelijk van trendy styling tot tijdloze kapsels. Ze werken zorgvuldig en met goede merken, zoals Reuzel. Reuzel is een goed en verzorgende gel dat nog maar beperkt verkrijgbaar is. Maar wat ging ik eigenlijk doen bij de kapper? Ik houd echt van mijn lange haar en ik zou dat voor geen goud willen afknippen. Ik wilde heel graag wat meer volume in mijn haar. Mijn haar is nogal plat als ik er niets aan doe. Meestal krul ik mijn haar om zo een beetje volume in te brengen. Naast alle producten en het krullen van je haar, is er nog een ander manier om volume in je haar aan te brengen, namelijk; Extensions!

Tijdens mijn laatste bezoek aan City Look heb ik inderdaad extensions laten zetten. Als je de before en after foto's ziet, zie je duidelijk volume in mijn haar en het is zelfs iets langer geworden! Ik ben echt super blij met het resultaat en het is het geld zeker wel waard! Als je altijd al hebt gedroomd van langer haar of meer volume, dan raad ik je zeker aan om dit een keer te doen! Bij City Look kun je voor een betaalbare prijs mooie extensions laten zetten van goede kwaliteit. Ze kunnen zelfs tot een half jaar meegaan als je de extensions goed verzorgd. Je kunt anders ook even een kijkje nemen op de website van City Look om de actuele prijzen te bekijken! 

44 opmerkingen:

 1. Je ziet inderdaad duidelijk verschil, het is onwijs mooi en heel natuurlijk, je ziet namelijk echt niet dat je extensions in hebt! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je compliment! Nee he? Dat vind ik er echt super aan!

   xoxo

   Verwijderen
 2. Wauw, je ziet het heel duidelijk.
  Zo voelt je haar ook lekker vol aan!
  Ziet er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, eindelijk! :-) Bedankt voor je compliment!

   xoxo

   Verwijderen
 3. Super mooi resultaat! Het is inderdaad echt een stuk voller geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ziet er super mooi uit !! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Looks good! Je haar zit echt mooi!

  Liefs, www.bettybudget.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow...it look super amazing...thx for sharing honey...:-)
  Many kisses! Have a great weekend!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, beauty! Ik vind dat je haar er echt prachtig uit ziet :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je ziet inderdaad wel duidelijk verschil! Ik vind het resultaat heel erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love your hair - before and after ♥
  xxx
  Vanessa

  www.cashmerebow.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Your hair is beautiful in all your pictures Dash... you are lovely ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw dat is inderdaad een groot verschil, mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Great post, and your hair looks amazing!. mywhiteT.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Great photos : D Pretty !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. It looks much better now! It suits you.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je ziet er prachtig uit, je hebt zoiezo heel mooi haar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Great photos, great your style!!!!
  Kiss
  Paolo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauwie staat je mooi! Ik vind je haar zo mooi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het resultaat is echt prachtig maar ik vind je haar zonder extensions ook super mooi! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super mooi geworden !! je bent dan ook bij de allerbeste kapsalon City look geweest !!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat staan ze jou mooi! Fijn dat je er zoveel volume bij hebt gekregen :) Ik heb ook een jaar extensions gehad, ik wilde mijn boblijn laten groeien en extensions nemen was wel een uitkomst om die lengte te overbruggen. Nu zal ik voor het volume graag de extensions nog eens in laten zetten.

  P.s. Kijk je wel uit wanneer je ze langer dan 3 maanden laat zitten, dat je eigen haar boven de extensions niet gaat klitten? Daar kan je je haar flink mee beschadigen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw wat staat jou dit onwijs mooi! Heel tof dat je dit hebt laten doen. Ik droom al jaren over een volle bos haar maar durfde tot nu toe nooit extensions aan. Bang dat ze mijn haar beschadigen.

  liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super lief! Heel erg bedankt meis :-) Als je goed met je haren en
   extensions omgaat, kan er weinig mis gaan!

   xoxo

   Verwijderen
 22. Wauw je ziet ook echt verschil...Mooi hoor...

  New blogpost: Blog van de maand

  BeantwoordenVerwijderen
 23. ooohh, that looks so nice on you :-) so beautiful and well done

  where do you live in holland btw? I just moved to utrecht last year and have been blogging from here of course as well :-) but I actually still only join german fashionblogger events. too bad actually! would love to meet some dutch bloggers

  xxx Tamina

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon