Inspired by OTTO!

Hello loves!

Wat is deze week toch weer super snel gegaan! Ik heb een hoop leuke dingen gedaan. Zo heb ik onder andere een dagje gewinkeld in Utrecht en ben ik met Anouk en Laura naar het persevenement van SimpleyR en OONAa PR geweest. Hier komt in het weekend een uitgebreider verslag van online.

Tijdens het winkelen in Utrecht werd ik al helemaal happy van de zomercollecties. Ik houd echt van de zomer en ik kan daarom ook echt niet wachten om de korte broekjes, rokjes en jurkjes uit de kast te halen. Ik was op zoek naar een leuke bikini, maar die kon ik helaas niet vinden in de stad. Dit vond ik echt balen. Misschien was het nog wel te vroeg om al op zoek te gaan naar een leuke bikini? Toen ik eenmaal weer thuis was van mijn dagje shoppen in Utrecht, besloot ik mijn zoektocht naar een leuke bikini voort te zetten. Zo kwam ik uiteindelijk op de webshop van OTTO terecht. Ik zag daar een hoop leuke bikini's voor een betaalbare prijs. Naast rustige en neutrale kleuren, zijn ze ook beschikbaar in felle en zomerse kleuren. Er zijn ook verschillende merken waaruit je kunt kiezen. De webshop heeft een groot aanbod en ik vind dat persoonlijk heel erg fijn. Of je nou een kleine of een grote maat hebt, er is voor iedereen eigenlijk wel een mooie bikini te vinden. Je kunt namelijk ook in- en uitzoomen op foto's waardoor je de bikini's goed kunt bekijken. Om alvast in de zomersferen te komen, heb ik mijn favoriete bikini's van de webshop voor jullie op een rijtje gezet. Welke vinden jullie het leukst?

xoxo
40 opmerkingen:

 1. leuk zeg! ik ben benieuwd naar je verhalen over de pr bureau's.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het artikel over de persevenementen staat nu online! :-)

   xoxo

   Verwijderen
 2. I want this body!! Great swimsuits

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Just at the right time - I need a new bikini to go on holiday! These are so cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I am sure these bikini's will look fabulous on you Dash... I will stick to my one piece :)

  They are all very pretty, I hope you find one you love :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke collectie. Vooral de laatste bikini vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OMG pretty bikinis loved the clicks <3
  www.indianbeautyzone.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Was erg gezellig gisteren! Leuk bikini's trouwens. Ik vind de eerste het leukst:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vond het ook erg gezellig meis! Moeten we vaker doen :-D

   xoxo

   Verwijderen
 8. Leuke bikini's, laat dat warme weer maar komen! Ik wil ook dolgraag mijn shorts aantrekken!

  HMLovur

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Ik kan echt niet wachten haha!
   Ik ben een beetje ongeduldig geloof ik..

   xoxo

   Verwijderen
 9. de eerste vind ik het leukst maar het zijn allemaal bikini's die ik wel zo kunnen dragen
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohhh die laatste bikini vind ik echt helemaal geweldig. Tof model en een mooie print. De weken vliegen inderdaad voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind hem ook super gaaf! Ja is echt niet normaal!

   xoxo

   Verwijderen
 11. Wow! Nice bikinis!
  Enjoy your weekend :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de eerste bikini echt heel leuk ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nr. 3 is nice! :)
  Fijn weekend.
  xx
  Stephanie
  www.stephaniegille.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo'n leuke bikini's! De tweede is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Have a nice week end Dasha!
  Kiss
  Paolo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuke bikini's vooral de laatste vind ik erg mooi<3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke bikini's. Afgelopen donderdag was ik ook naar de persdag van OONA PR geweest.. leuke items.. Er staat een artikel op mijn blog.. Ik ben benieuwd naar jouw artikel...

  Fijn weekend..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat grappig haha! Ik heb je niet gezien.
   Hoe laat was jij er? :-)

   xoxo

   Verwijderen
 18. Those bikinis are really nice :)

  Hugs
  Svetlana from Lavender Star // BlogLovin //
  Instagram // Faceboook

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die bikinis zijn zo tof! Ik ben vooral fan van die roze.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Die met die bloemetjes is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Marvelous collection ! Perfect for Summer :)

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon