Giveaway: Win one of your favorite items

Goodmorning loves!

Kennen jullie de webshop Rosegal al? De wehshop is opgericht door een groep vrienden met een grote passie voor prachtige kleding en mode. De webshop biedt eindeloze mogelijkheden van vintage en moderne kleding. Vintage is uniek en tijdloos. Op de webshop vind je kleding, schoenen en accessoires. Rosegal heeft maar een doel, namelijk het delen van de beste mode. Ik vind de kleding echt mooi en er hangt een betaalbaar prijskaartje aan. In samenwerking met Rosegal mag ik een kledingstuk aan jullie weggeven! Jullie kunnen kiezen uit de vijf onderstaande items. De vijf items zijn ook verkrijgbaar in een andere kleur, mocht je een andere kleur mooier vinden!

Wat moet je doen om te winnen?
1. Like Rosegal op Facebook
2. Like It's Dash op Facebook
3. Vertel in een bericht hieronder welk item je zou willen hebben en waarom

De winnares wordt op 14 december bekend gemaakt.

Succes lieve dames!

xoxo


           Leather skirt

52 opmerkingen:

 1. Great stuff! Love the jacket.
  Thanks for visiting my blog and following along.
  Following back!

  Pia
  pjmscloset.blogspot.ca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een super mooie items! Ik ben echt verliefd op de zwarte skater skirt, ik zou die echt super graag willen winnen, ik zou hem leuk kunnen combineren deze winter met mijn gebroken/witte trui! Een met mijn zwarte laarsjes eronder :)

  Ik heb alles geliked! Liefs Suze.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke winactie! Ik zou heel graag die zwarte leather skirt willen winnen, zeker een musthave! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die roze vest is prachtig! Ik zie me al zo rondlopen in een roze jas. Ik vind het model super leuk en ik weet dat hij goed zou staan bij mij. Moest ik de jas winnen, zou ik ook een artikel hierover op mijn blog schrijven waar ik dan sowieso reclame maak voor jouw blog en voor de webshop. En natuurlijk, wat ik niet mag vergeten is dat de jas mij warm gaat houden tijdens koude dagen en wie wilt dit nu niet op een fashionable manier ;) !
  Groetjes,
  Sinem
  http://itsjustadetail.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi meis! Die roze jas is helaas net weggehaald :( Die kon
   helaas niet worden weggegeven voor de winactie. Je kunt
   wel kiezen uit de andere items. Mocht je die niet leuk vinden
   en winnen, dan mag je zelf een ander item uitkiezen onder
   een bepaald bedrag, omdat dit een foutje van mij was :)

   xx!

   Verwijderen
 5. Love the jacket and the skirt
  xoxo

  http://tirateladimeno.blogspot.it/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kledingkeuzes. Ik zou de jas of het hemdje willen omdat ik van jasjes hou maar dat hemdje lijkt me mooi om met de feestdagen te dragen ! :D ik volgde jou al en nu ook rosegal op FB ! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het rokje en de leopard trui zijn echt geweldig!
  XO Paula
  www.anaverageforty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love this clothes!!
  xoxo
  sofunnygirl.blogspot.fr

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuk idee! Wauw, wat hebben ze toffe kleding! Ikzelf vind dat rokje echt de leukste. Hij is elegant en tegelijk stoer! Ik heb Rosegal op Facebook geliked en jou had ik al geliked :). Ik maak graag kans!

  Xjes Femke
  P.s. Zou je misschien kunnen vertellen wanneer de uitslag is?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeeeh, ik vind die laatste echt het mooist. Is het een vest-blouse? De kleur is fantastisch en ik zou hem eindeloos kunnen combineren. Daarnaast heb ik niet zoveel in nude tinten, omdat ik twijfelde over mijn huidskleur. Maar laatst zei een vriendin dat ik het moest proberen en dit lijkt me de ideale manier! Ik ga je nu liken, en Rosegal ook. Super tof!

  xoxo, May

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohh wat een gave winactie! Ik doe sowieso mee! Ik ben echt verliefd op het zwarte rokje! Ik ben al heel lang op zoek naar een perfecte skaterskirt (en kon hem nergens vinden of hij was heel duur) en is deze van leer? Het is ook een goede kleur enja, hij ziet er gewoon onwijs gaaf uit! Ik weet al helemaal hoe ik hem ga combineren, hihi! ;) Ik zie mezelf al helemaal met een fotoshoot met dát rokje! Ik ga er dan ook zeker een blogpost over schrijven en vermeld ik natuurlijk de webshop en jouw blog! Ik heb de webshop geliked en jouw pagina had ik al geliked! ;)

  xo Liesbeth
  http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Rosegal has beautiful clothes. I really like sweater with tiger prints <3 It looks nice and cozy.

  Dear I want invite you to my giveaway, you can win 50$ voucher for anything you want on Oasap ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes, I really love Rosegal!
   Great webshop and nice items :)

   xoxo

   Verwijderen
 13. Oh wauw, wil het allemaal wel hebben eigenlijk haha.
  liefs,
  rosannevandierenn.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw super leuke winactie! Ik doe mee! Ik zou het liefst de leren skater skirt willen winnen, omdat het me heel leuk lijkt om dit te combineren met een leuke blouse of trui.
  Liefs,
  Francoise
  http://ourvisiononbeauty.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. I like the las jacket ans the blouse. great!

  http://trendytalha.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hi dear, your kind words are much appreciated...Have a warm and splendid weekend!
  This is a fantastic giveaway!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lovely items, I love the leopard shirt!
  www.minsbeautyequipment.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hi dear ! :-)
  Thank you for your lovely comment on my blog !
  I follow you back via GFC ! :-)
  Beautiful blog, beautiful you ! xx

  http://katycolorfulfreak.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Great blog post!! Would you like to follow each other? If so just let us know :) xx

  www.junkjournal100.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Loved the leopard outfit <3
  www.indianbeautyzone.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Waaaauw wat een leuke actie! Ik vind de jas op het eerste plaatje het allerleukst! Een soort parka maar dan nét even anders :) Ik doe graag mee met deze actie en ga dus voor de jas!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Nice sweaters! Love them alll! My friends are gonna love them more! Thanks for your sharing and posting!
  Have a nice day!


  http://www.aekk.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Fabulous skirt and sweater!
  Following your amazing blog!

  http://www.MARTASFASHIONDIARY.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik heb alles gedaan en ga voor het een na laatste item (de trui met tijger). De webshop verkoopt echt leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Great giveaway hun, good luck to all! Thank you so much for the comment, I'm your newest GFC follower! ♥

  Liana x
  Dress Code Chic

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Great Giveaways - love the leather skirt! Really great inspiration! tell me if you would like to follow each other?!

  Lots of Love, Kyra♡
  www.kyras.de

  BeantwoordenVerwijderen
 27. I'm in! Hele leuke giveaway! Ik ga voor het eerste item, omdat hij er gewoon onwijs stoer uit ziet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. I adore the skirt Dash and the sweater looks great :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuke give-away..bedankt voor je reactie...
  Gezellig weekend..

  New blogpost: blogger love furry friend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje meis! Jij ook een fijn weekend
   toegewenst! :)

   xoxo

   Verwijderen
 30. cute!
  http://theartist-mona.blogspot.com.es/2013/11/wordwide-giveaway-from-oasap.html

  BeantwoordenVerwijderen
 31. cute!

  xoxo

  http://thestylemaze.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Cool items! Love them

  Good luck everyone!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 33. I'm following u back honey :) You have great blog!;)

  www.magdalennes.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik zou voor de fakeleather skater skirt gaan, deze staat al heel lang op m'n wishlist. Omdat ik nogal een girly stijl heb twijfel ik steeds of iets stoers als leer wel bij me zou passen, maar ik vind het echt enorm vet staan!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. wauw ik vind de fakeleather skirt heel gaaf
  maar het laatste kleding stuk vind ik ook echt prachtig zoiets zou heel gaaf bij mijn
  nieuwe top staan! dan vind mijn moeder mij ook een keer schattig ogen haha!
  zie ter goed uit, ik volgde je al op facebook maar volg ook hun social media!

  liefs
  en een heel fijn weekend x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij is echt ontzettend gaaf he? :D
   Ik vind hem ook heel erg leuk. Hij zal
   je vast heel erg goed staan. Veel succes
   met de winactie!

   xoxo

   Verwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon