Giveaway #Mirrortag

Goodmorning loves!

Genieten jullie allemaal van het weekend? Mijn weekend is super gezellig! Ik heb gewerkt, twee verjaardagen gehad, drankjes gedronken in de stad met Anouk en lekker gewinkeld. Vandaag ga ik uit eten in Apeldoorn. Je kan daar genieten van een uitgebreid dinerbuffet, echt heerlijk!

Zoals jullie weten ben ik helemaal van van de #Mirrortag iPhone-stickers. Wanneer je een 'selfie' in de spiegel maakt, zul je de gespiegelde tekst van de sticker te zien krijgen. Ik heb goed nieuws voor jullie.. want ik mag namelijk drie stickers weggeven. Wat moet je doen om kans te maken?


Good luck!

11 opmerkingen:

 1. Leuke winactie, helaas heb ik geen iphone hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al een hoesje dus dit is niet wat voor mij ;)
  Wel een heel leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke winactie! Die hoesjes / stickers zijn echt leuk! :)

  xo
  www.SarandaAdriana.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een super leuk, apart hoesje! Ik doe zeker mee! Ik heb de 2 FB pagina's geliked.

  Liefs,
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is dit alleen voor iPhone? Want dan kan ik helaas niet mee doen. M'n iPhone vervangen door een veel betere telefoon <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Cool blog!

  http://lefragmentmode.blogspot.fr/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nice stickers! haha. I kinda like doing mirror shots recently too. haha. thanks for dropping by my blog.. :) following you back now.

  xoxo, Joei
  BLOG | BlogLovin' | Google+ | Instagram

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke actie, wens ieder die meedoet veel succes

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon