Personal: Intership Chi

Hello sweeties!

Sorry dat ik jullie een aantal dagen heb laten wachten voor een post. Ik was namelijk onwijs druk met school en nog steeds eigenlijk! Deze week had ik drie tentamens.. Vannacht had ik tot vier uur aan een opdracht gewerkt en de andere moet ik straks voor zes uur inleveren. Dikke stress dus haha! Volgende week woensdag zit alles er gelukkig op en dan vier ik groot feest haha! Hoe was jullie week? En hebben jullie leuke plannen voor het weekend?

Toch heb ik ook nog iets heel leuks te vertellen! Afgelopen dinsdag had ik een sollicitatiegesprek bij CHI/Farouk. Het is een internationaal merk voor haarproducten. Bijna iedereen kent het wel van de populaire stijltangen en natuurlijk BioSilk! De ambassadrices van CHI/Farouk zijn Daphne Deckers en Glennis Grace. Ik ben daar aangenomen en mag daar per 15 april stage lopen! Ik ben echt onwijs blij! Ik mag mee naar events, de website bijhouden, artikelen schrijven en nog veel meer.. Ik kan jullie dus nu ook op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes rondom CHI;)

Fijn weekend!

xoxo


Instagram picture. Follow It's dash on Instagram: Dascha91

13 opmerkingen:

 1. Waaauw wat gaaf dat je daar bent aangenomen! Lijkt me echt super tof!
  Succes nog met je tentamens en opdrachten. Ik heb straks mijn laatste tentamen gelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dankjewel! :D Ben ook echt blij!
   Hoe is je tentamen gegaan? Hoop dat alles
   goed is gegaan! Fijn weekend!

   XO

   Verwijderen
 2. At weekend I will spend Time at home so... I will stay in bed^^ Hahaha.. :p
  have a nice day, kisses ;*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! That's a great idea!

   Have a lovely weekend!

   xoxo

   Verwijderen
 3. Wat leuk dat je daar mag stage lopen! Heel veel succes daar. Maar ik ga hoor het wel hoe het loopt via je blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa echt heel erg gaaf! Heb er echt zin in!
   Dankjewel! Ik hou je op de hoogte ^^

   xoxo

   Verwijderen
 4. following :)
  do not forget to follow me back <3

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon