Winner of the MsDressy Giveaway is..                            

Zoals jullie weten heb ik twee weken geleden een giveaway gehouden! Je kon kans maken op een cadeaubon ter waarde van 80 dollar voor www.msdressy.com! De winnaar van deze giveaway is Esmee van Just like a lovely fairytale! Van harte gefeliciteerd met je cadeaubon! Ik hoop dat je er veel plezier van hebt! Ik heb de winnaar gekozen via Random.org! En Esmee was de derde die had meegedaan! Voor degene die niet hebben gewonnen, maar wel intensief hebben meegedaan zal ik nog een klein troostprijsje weggeven!

xoxo5 opmerkingen:

 1. Wauw geweldig! Nu kan ik vast en zeker mijn droom gala jurk gaan uitzoeken!

  Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben blij dat je het leuk vind! :D
   Hoop dat je een leuke jurk vind voor je gala!

   Veel plezier ervan!

   xoxo

   Verwijderen
 2. Congrats to the winner :)

  ★♡ S/S 2013 Jewelry Trends with Favordeal (^_^) ♡★
  Celebrate Polyvore's 6th Year with Favordeal Jewelries
  Happy 6th Year to Polyvore too!

  ★♡ Ongoing Giveaway (^_^) ♡★
  Ice Goddhez x ROPE Accessories Valentine Giveaway #ChaiChenGiveaways
  ... new giveaway, new sponsor, new shop! 'Til Feb. 15 Only!!!

  ❤ ~Chai
  http://chenmeicai.blogspot.com
  http://www.facebook.com/ChaiChenPage

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon