One day in Köln

Hello sweethearts!

Gisteren ging ik met mijn vriend een dagje naar Köln in Duitsland. Het was zijn enigste dagje vrij in deze vakantie, dus besloten we een dagje naar deze mooie stad te gaan. Ik heb een gezellige dag gehad. In de ochtend liep ik in mijn zomerachtige jackje naar buiten. Brr.. Dat voelde een stuk kouder aan als die dag daarvoor. Maandag scheen de zon de hele dag en toen was het heerlijk om in een jackje of leren jasje buiten te lopen. Maar gisteren was dat niet zo lekker als dat ik dacht. Aarzelend ging ik weer naar binnen toe om mijn winterjas aan te doen. Woorden met "winter" erin bezorgen mij al een flinke dosis hoofdpijn.

Na bijna een uur en drie kwartier kwamen wij aan in Köln. Helaas was het erg regenachtig, maar dat mocht de pret niet bederven. We gingen gelijk ergens wat zitten en bestelden beiden ein cappuccino und ein Brötchen mit Käse und Kartoffelsalat mit Bratwurst. Jummie! Daarna gingen we de hele dag shoppen. Mijn vriend en ik zijn allebei goed geslaagd. Ik heb een leuke trui (voor maar 6 euro) gekocht, schoentjes en een panty met stipjes erop. Als afsluiter van de dag, gingen we heerlijk eten in een Italiaans restaurant.

xoxo
35 opmerkingen:

 1. Wat een onwijs leuke loafers! Altijd lekker even zo'n dagje weg X

  www.fashion-attacks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice new in!  http://lowbudget-lowcost.blogspot.it/2013/02/be-inspired-5.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die schuhe gefallen mir sehr gut. lg Di Ana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OOOH ik Köln kan je zoo goed shoppen! Erg leuke dingen heb je gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke schoentjes heb je gekocht :)! Ik ben nog nooit in Köln geweest eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Köln is echt een hele toffe stad! Moet je
   echt een keer heen gaan! :D In de zomer is
   het daar ook onwijs gezellig met terrasjes
   langs de Rijn enzo!

   xoxo

   Verwijderen
 6. Wat een leuke trui heb je gekocht!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt als een hele leuke dag (koud maar leuk ;-))leuke spulletjes!

  xx

  liquoriceandpumps.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ooh die trui is echt super leuk!! groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I love your slippers !! :)
  Wanna follow each other?
  xoxo

  http://thefashionshadowbygiulia.blogspot.it/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi thanks for following my blog I followed back yours.
  http://rumelatheshopaholic.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw wat een leuke dingen! die trui is zo leuk, en voor mijn 6,- euro :) die schoenen zijn ook super!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. That jumper is so cute! X

  Thegirlwithtoomanyclothes.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sounds like you had a great day and did some great shopping! I went to koln last summer and it was so nice! :)

  Enter my Daniel Wellington giveaway and win a watch of your own choice!
  www.tlnique.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Amazing pieces, love the sweater! I really like your blog by the way, followed you on bloglovin, maybe follow me back?
  kisses and have a nice day,

  http://mesmemosphotoblog.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben laatst ook nog in Keulen geweest. Helaas niet om te shoppen maar voor school, musea enzo. (saai) We hebben wel even rond gelopen en zijn naar de Starbucks geweest maar ik wil nog eens terug om te shoppen, want het zag er goed uit daar.

  Leuke dingen heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!

   Jammer dat je er toen niet hebt gewinkeld!
   Maar ik zou er zeker weer een keer terug gaan
   om daar te gaan winkelen! :D

   xoxo

   Verwijderen
 16. Wat een super leuke aankoopjes! Vooral die trui is super leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. great items!!!!
  love the sweater <3 <3 <3
  follow you back also on bloglovin (#66)
  wanna follow also on facebook & lookbook?
  let me know!
  xx
  veronica

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Love this post, can't wait to see new posts with these stuff!!

  www.fashionmuffins945.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. I wanna same slippers!) They are gorgeous!
  kisses)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. great pics! you look lovely!

  www.meryswardrobe.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Echt een leuke trui en de loafers zijn super//
  Ik heb je vraag beantwoord die jij stelde in mijn ask me anything blogpost..
  Dus snel kijken...:-)....x

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon