NEW: Tamron 300 lens

Goodmorning sweeties

Het is vrijdag, en dat betekend dat het weer weekend is lieve lezers! Ik voel me gelukkig weer bijna helemaal beter en ik hoef even een tijdje niks te doen voor school, echt heeeeerlijk! Dus ik kan eindelijk echt van mijn weekendje genieten. Ik heb leuke dingen voor de boeg staan. Vandaag heb ik 2,5jaar met mijn vriend whoeoe! Morgenavond ga ik trouwens heerlijk naar de sauna met een vriendin. Het is onze traditie om na een tentamenweek even lekker te ontspannen! Verder ga ik eten bij mijn moeder en oma, de stad in en lekker uitrusten! Ohja, en niet te vergeten; ook nog werken hihi. Wat zijn jullie plannen?

Laatst heb ik een nieuwe lens voor mijn spiegelreflexcamera gekregen! Het is echt een groot ding haha, maar ik ben er wel super blij mee! Dit is zeker een tip voor jullie als jullie ook een spiegelreflexcamera hebben. Hij maakt je foto's nog mooier. Je kan er ook voor zorgen dat de achtergrond nog waziger wordt, waardoor jij beter in de foto's uit komt. Zoals je in mijn vorige post kunt zien! Een aanrader dus! :)

Fijn weekend!

xoxo26 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ehm deze geloof ik niet!
   Maar er zijn wel andere Tamron lenzen
   die op de Canon kunnen :D

   xoxo

   Verwijderen
 2. Ja lekker weekend :) helaas moet ik veel werken en leren voor herkansingen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha wauw, wat een groot ding hoeveel was je ervoor kwijt?

  Ik had voor mijn nikon 1j1 gekeken maar die waren 800 euro -.- en die was dan ook zo biggie. Gefeliciteerd met je vriend dat je er al 2,5 jaar gelukkig mee mag zijn super! heel veel liefs en ga maar door met je blog berichten altijd leuk om te lezen.

  liefs
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die lens was 130euro. (valt echt mee voor een lens)
   Maar dat was tijdens de -21% BTW actie van de Media Markt haha.

   Hihi thanks meis!

   xoxo

   Verwijderen
 4. Wauw, gefeliciteerd met je nieuwe lens! :D Ik ben benieuwd naar de foto's!

  Liefs,
  Adriƫnne

  PS: Het is eindelijk zover... Mijn eerste winactie staat online! Neem snel een kijkje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie lens! En gefeliciteerd met jullie anniversary.

  Fijn weekend!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hooray for new lens! More great photos for you :)

  ★♡ New Post Up! (^_^) ♡★
  Outfit Post: Dazzle Up In Colors
  Color Block, Party, and Fun! How would you style this?

  ★♡ Ongoing Giveaway (^_^) ♡★
  Ice Goddhez x ROPE Accessories Valentine Giveaway #ChaiChenGiveaways
  ... join this giveaway until February 15!

  ❤ ~Chai
  http://chenmeicai.blogspot.com
  http://www.facebook.com/ChaiChenPage

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh lala wat een lens! Daar kun je zeker nog wat mooie foto's mee maken ;)
  fijn weekend!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi meid,

  Lijkt me een leuk boek.
  Cool blog heb je! Kijk ook eens op mijne en join mijn give-away!


  Love, Carmen
  www.mydailyfashiondosis.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. jou weekend wordt dus erg leuk!
  mooie lens ook! zou je het leuk vinden om elkaar te volgen? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. International giveaway on my blog! here: http://wehaveefreedom.blogspot.pt/2013/02/international-giveaway-with-thboxes.html

  Good luck!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. the lens looks great
  can't wait to see more result
  for the previous post do you photoshop edit the background blur too?

  xoxo
  style frontier

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. No I did not use Photoshop in my previous
   post for the blur background! It was thanks
   to this lens! :D If you want a blur background,
   then this lens is perfect to do that!

   xoxo

   Verwijderen
 12. oh wow! that is so beautiful :) have fun using it!

  I hope you're having a beautiful day ~ XO
  NEW POST: www.chriissydollxo.com

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon