Instagram pics

Hello dear readers!

Hoe was jullie weekend? Ik heb echt een super leuk weekend gehad, alleen is het helaas veel te snel weer voorbij gegaan! Maar ik denk dat dat wel herkenbaar is voor iedereen haha! Zoals jullie weten ben ik gisteren met samen met mijn vriend met onze vrienden uit eten geweest in Arnhem. Het was echt super gezellig en ook erg lekker. Als voorafje had ik gebakken mosselen en gamba's in een kaas/kokossausje. Dat smaakte echt super goed! Als hoofdgerecht had ik spareribs met groente en frietjes. De spare-ribs waren echt enorm! Ik heb in tijden niet zulke grote spare-ribs gezien haha. Als toetje nam ik samen met Femke de Paso Doble (ik hoop dat ik het goed schrijf). Het was een toetje voor twee personen bestaande uit ijs, slagroom, gefrituurde tortila's met honing, fruit en brownies. Ik zat echt vol na het eten, iets te vol zelfs! Maar het was echt lekker. Als jullie een keer gaan winkelen in Arnhem, moeten jullie echt een keer naar Amigo! Je kunt er tapas eten, maar ook gewoon van de kaart. De prijzen vallen erg mee en het is daar echt gezellig. Een echte aanrader dus! :)

xoxo

Blazer: Zara
Necklace: Clothingloves.com

20 opmerkingen:

 1. Cute blazer ;)

  http://semjeitonenhum.blogspot.pt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's (: Je blazer is super vet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er erg goed uit meis !

  ik moet daar ook maar is gaan eten dan !

  http://rosannevandierenn.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The food is so cute dear :D

  PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Ziet er echt heerlijk uit :-)

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice pics!

  http://lowbudget-lowcost.blogspot.it/2013/01/would-you-like-to-buy-white-shirt.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er leuk uit...! Je jasje vind ik top en je haar zit ook mooi gestyled.
  Check mijn blogpost: ask me anything!!..X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super cute photos! I love them! Looks like you had a great time.
  Liz
  http://liz-makes.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Las fotos son geniales!!!

  http://stylearua.blogspot.com.es/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. i'm glad you had a fun week! your blazer looks amazing :)

  I hope you're having a beautiful day ~ xo
  www.chriissydollxo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke foto's! Instagram is echt leuk.

  Liefs, Tessa
  www.beautylipss.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Thank you so much for your sweet comment!
  Love these pics!

  Have a lovely day,
  -Kati

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Very nice!

  If you want we can follow each other. Join on my blog and I will come back back to you;)

  Only a few days prior to the giveaway on my blog! Participate!
  Giveaway with Shicnova!

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon