GIVEAWAY: $80 Dressestylist Gift Voucher


Goodmorning dear readers!

Hier ben ik dan, met een prachtige giveaway georganiseerd in samenwerking met www.dressestylist.com, de online winkel waar ik erg van hou! Op deze online winkel kun je mooie jurken en accesoires kopen. Dus heb je binnenkort een feestje of zelfs een galafeest dit jaar? Dan komt deze giveaway jou waarschijnlijk heel goed uit! Ik mag namelijk een cadeaubon weggeven ter waarde van 80 dollar! Ik heb laatst een prachtige jurk van hun gekregen, die je op de foto hieronder kunt zien. Wil je ook zo'n prachtige jurk? Doe dan mee aan de giveaway! De winnaar zal ik kiezen via random.org! Doe snel mee, want de giveaway sluit in twee weken! Kijk voor de stappen hieronder wat je allemaal moet doen.


1.Make an account on Msdressy:
www.dressestylist.com

2. Like It's Dash! on Facebook.

3. Leave a comment here with the email you registered in Msdressy. This is very important so
they can send you the prize!Veel succes!
xoxo


Dress: www.dressestylist.com

13 opmerkingen:

 1. Ik heb alles gelike'd :)

  rachel.rk@live.nl Ik ben benieuwd ! zijn wel hele gave jurkjes! ben goed aan het afvallen nu al 2 kilo eraf dan zal zo'n jurkje wel erg mooi staan ! kan ik hem showen in italië ! haha ben afwachtende liefs

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die jurk staat je echt super, wat leuk dat je dat mag weg geven! Ik doe mee (:
  Ik heb alles geliked met de naam: Kirsten Ooms, ook heb ik een account aangemaakt met het e-mail adres: Kirsten.Ooms@hotmail.com

  Liefs, Kirsten (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh heb je dat leuke jurkje daar van! Vind het nog steeds een prachtig jurkje,vooral de kleur :-)
  Ik heb dit jaar eindexamen gala en ben al druk op zoek naar gala jurkjes. Ik kende de site helemaal niet maar ze hebben erg mooie gala jurken. Tenminste échte gala jurken en niet saai lapje stof wat een galajurk moet voorstellen. Ik doe heel graag mee dus!

  Ik heb mij aangemeld bij ms dressy met dit e-mail adres: justlikealovelyfairytale@hotmail.com

  Ik heb beide facebook pagina's geliked!

  Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Dash, die jurk staat je echt heel mooi! Ik doe graag mee met de giveaway!
  Email: lie-ying_wu@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amazing giveaway Dascha dear! Woot!
  Supporting your giveaway! :)
  Joining! I've liked MsDressy and your page for some time now hehe. :) Following you and supporting you all the way! :)

  Email: chai [dot] domingo @ gmail [dot] com

  ★♡ Missin' My Outfit Posts? (^_^) ♡★
  Outfit Post: BAdA$$ Rocker Chic
  Chic, Rockstar, Edgy Party Look!

  ❤ ~Chai
  http://chenmeicai.blogspot.com
  http://www.facebook.com/ChaiChenPage

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk!!! Ik doe heel graag mee:) Kende de webshop nog niet. Alles gedaan! Groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl bertine @ aboutfashion.nl (zonder spaties, dit is tegen spam)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wao you look amazing in that dress dash!!!!

  www.meryswardrobe.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Thanks for following! Following you too.

  You are such a cutie!
  http://www.asilosofy.com/

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon