Schiphol shopping

Hello deares!

Hoe is jullie weekend? Ik hoop dat jullie allemaal een heel fijn weekend hebben! Gisteren heb ik echt een fijne dag gehad. Ik was lekker een dagje vrij van het werk. In de middag was ik gezellig bij Anouk van www.thedailyfashiondrug.com geweest.

Later in de middag ging ik naar mijn moeder toe om haar naar Schiphol te brengen. Ze gaat een maand naar de Filippijnen om haar familie te bezoeken. Ik wilde ook heel erg graag mee, maar dan zou ik maar heel kort kunnen zijn en het leren voor de tentamenweek zit me in de weg helaas.. Op Schiphol hebben mijn moeder en ik nog even gezellig gewinkeld en gezellig samen gegeten. Je hebt daar nu ook een Victoria's secret store en hij is echt geweldig! Je had daar zulke leuke lingerie, dat ik gewoon niet kon kiezen. Uiteindelijk heb ik een leuke hipster gekocht met een print. Ik had voor me verjaardag nog een cadeaubon van Pieces gekregen van mijn werk. De cadeaubon heb ik altijd in mijn tas zitten, voor het geval dat ik in zo'n winkel kom en wat leuks zie! In Veenendaal had ik niks leuks gezien, maar ik zag op Schiphol een heel leuk blazertje. Het blazertje was ook nog afgeprijsd van 70 naar 35 euro! En door mijn cadeaubon kreeg ik dit leuke jasje voor maar liefst 15 euro. Dat is nog eens leuk kleding kopen! Dit jasje is ook erg leuk om te dragen met oud en nieuw. Mijn moeder is nu bijna in de Filippijnen en ik hoop dat ze daar veilig aan komt! Het is wel een lange reis, zo'n 16 uur vliegen!

xoxo36 opmerkingen:

 1. Leuke dingetjes heb je gekocht (: Jammer dat je zelf niet mee kon ;(!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Like the jacket!


  http://lowbudget-lowcost.blogspot.it/2012/12/the-right-sweater-for-winter.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik moet ook echt snel een keer naar de VS winkel op Schiphol:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig blazertje! Ik ben benieuwd hoe je die gaat combineren :-)

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, echt prachtig! Dat jasje is echt meer dan geweldig! X,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat blazertje is echt super mooi! Yeah, hele toffe aankoop!

  Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke items.;) Wens je een zalig uiteinde!!!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. cute sweater:)
  Happy New Year's Eve<3 and new year;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I used to dig on Victoria's Secret stuff but I found more comfy stuff at La Senza. :)

  The jacket looks beautiful too my dear! :)

  Happy new year 2013 ahead!

  ★❤ Check out my new post! (^_^) ❤★
  Holiday Glam Look and a Happy New Year 2013 to All!
  Check out my colleague Erelyn's holiday glam look for the holidays and the new year 2013 to come!

  Giveaways!!! Ending Dec. 31! (^_^) ♡
  Chai's December Birthday Bash - 1st Giveaway!
  ★ #ChaiChenGiveaways ★ (International)

  ~Chai
  http://chenmeicai.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooie dingen gekocht! Ik wens je een gezond en gelukkig 2013.

  Liefs, Tessa
  www.beautylipss.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje meis! Jij ook een heel gezond
   en gelukkig 2013!

   xoxo

   Verwijderen
 11. Beautiful purchases!
  Love that blazer!

  xoxox,
  CC

  BeantwoordenVerwijderen
 12. great purchases! the undies from Victoria's Secret is so adorable :)

  Happy New Year of 2013! I wish you all the best and I hope you'll have the time of your life! XO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you!
   You also have a great and wonderful 2013!

   xoxo

   Verwijderen
 13. lovely items :)
  happy new year dear!
  xx
  http://parisian-fairytale.blogspot.fr/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nice choice from VS. They've got some fun and sexy undergarments =)
  Happy Year 2013 with much blessings and have a fantabulous year! =)

  http://www.diva-in-me.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Following you now hun!! I wanted to wish you a Happy New Year!! Thank you for sharing your blog with us this year and Have an amazing beginning of 2013!!
  Hope you keep visiting my blog and stay in touch!!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you for following me :D
   You also have a great 2013!

   xoxo

   Verwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon