New hair color


Goodmorning sweeties!!

Het is dan eindelijk zaterdag! Vele van jullie zullen weekend, kerstvakantie of een weekje vrij hebben! Ik heb nu drie weken kerstvakantie en was daar ook echt aan toe. Gisteren heb ik een lange avond gewerkt, want er was "late night shopping" in Veenendaal. Dit betekende dat ALLE winkels tot 11uur in de avond open waren. Het was ontzettend druk, maar ook gezellig. Ik was rond een uurtje of half 1 thuis. Ik heb mezelf ook nog een bekeuring gereden door haast en vermoeidheid. Maar laten we het daar maar niet over hebben! Vandaag ga ik gezellig met een vriendin winkelen in de stad, dus ik moet zelfs een beetje opschieten! Over een kwartier vertrekt mijn bus al haha.

Een tijdje geleden ging ik m'n haar krullen, stijlen of krullen maken aan de onderkant. Maar ik wilde toch iets anders! Ik besloot om mijn haart zwart te gaan verven. Een jaar geleden had ik mijn haar een keer heel licht geverfd, en je begon de uitgroei super erg te zien. Dus van een mooie ombre kon ik niet spreken. Op de foto's hieronder zie je hoe het resultaat is geworden!:)

Fijn weekend allemaal!!!

xoxo
23 opmerkingen:

 1. Tot 11 uur open jeeeeetje dat lijkt me niet prettig om zo lang te werken hihi, wel leuk als je tot zo laat zou kunnen winkelen! Wel een beetje jammer van die bekeuring! Die donkere haarkleur staat je goed! (:

  Liefs, Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik dat had geweten was ik ook naar Veenendaal gegaan..
  Maar je haarkleur staat je super goed!

  x

  Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lovely!

  http://lowbudget-lowcost.blogspot.it/2012/12/glunge-in-your-closet.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er weer prachtig uit dash maar je make-up zit ook
  iets anders, komt het door die eyeliner?

  liefs

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje meis!
   Ja zou best door de eyeliner
   kunnen inderdaad hihi!

   xoxo

   Verwijderen
 5. Very elegant look for your hair then my dear! Lovely! :)
  Happy holidays and happy weekend!
  Hope you can visit me again dear!

  ★❤ New post up! (^_^) ❤★
  Skin Food Peach Sake Pore BB Cream SPF20 PA+
  Sharing one of my skin / beauty secrets!

  Ongoing Giveaways!!! (^_^) ♡
  Chai's December Birthday Bash - 1st Giveaway!
  #ChaiChenGiveaways ★ (International)

  ~Chai
  http://chenmeicai.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je goed zeg, mooie foto ook!
  Balen van die bekeuring...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love your new hairstyle!
  And I invite you to a new giveaway in my blog!

  giveaway Indressme – Win a $40 gift card

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat je goed! Geniet lekker van je vakantie.

  Merry Christmas!

  Xo
  Jennifer | My Scrambled Style

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een ontzettend mooie foto! Het staat je werkelijk fantastisch! Xxx, May

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Love your makeup dear :D

  http://putrivalentinalim.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Great post, interesting writing. :)
  If you want to invite me if you like it this blog I invite you to follow. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. It suits you, and that colour isn't likely to suit people, well done.
  + absolutely adore your blog,
  that is why I (just) followed ya hihi :)
  so take a look at mine, follow back, drink some tea and keep smiling beautiful :)
  xoxo
  J.
  >I've got some new blog post so if you're reading this, please check it out!
  http://www.fabulosis.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 13. pretty! Happy Holidays :)

  Visit my blog? xx Miss Beatrix (http://missbeatrix.com)

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon