DIY: Studded blouse

Goodmorning sweeties!

Het is eindelijk weer weekend! Hebben jullie al leuke plannen? Ik ben echt blij dat ik weer een paar daagjes vrij ben. Gisteravond kreeg ik zomaar vrij van mijn werk en vandaag was ik niet in geroosterd. Dus dat betekend, een werk vrij weekend! Ik ga echt van mijn weekendje genieten en misschien zelfs al de kerstboom opzetten, want Sinterklaas is nu echt voorbij. Ik heb van mijn oma een heel schattig kunst boompje gekregen. En ik vind het altijd wel gezellig als het rond kerst versierd is in huis. Wat jullie?

Vanochtend heb ik trouwens een hele leuke DIY gedaan! Een hele tijd geleden had ik een spijkerjasje bij de Zara gekocht. Het jasje is echt super leuk, maar toch vond ik dat het wat miste. Zoals je weet zijn studs heel erg hot op dit moment. Dus ik dacht, waarom maak ik geen studs op mijn spijkerjasje? Ik heb op beide schouders van het jasje studs aangebracht. Het enigste wat je hiervoor nodig hebt is een kledingstuk naar keuze en studs die je makkelijk kan aanbrengen. Hoe het resultaat is geworden zie je hieronder. (Sorry trouwens voor mijn half gelakte nagel haha, ik kwam niet echt verder) De studs heb ik trouwens van de website: www.studs.nl. De levering is super snel en de service is ook heel goed!

Een heel fijn weekend lieve lezers!

xoxoStuds kopen? www.studs.nl


33 opmerkingen:

 1. Hij is leuk geworden! Geniet van je weekend!

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amazing DIY. the shirt looks great.
  have a nice day ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lovely idea :D ps: i follow you too :) and if do you want we can also follow each other on Facebook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan! Ik heb laatst ook een DIY gemaakt met studs :)

  x

  chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. i love this diy, i should make myself one very soon :)
  can foreigners order on that web site?
  Dolly
  Unicorns, Heels and American Dreams

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm I am not sure :( I think only people
   who lives in the Netherlands, Belgium and Luxenbourg.

   But if you want to be sure, you can email them:
   info@studs.nl

   xoxo

   Verwijderen
 6. Good job!!! Great idea!


  http://lowbudget-lowcost.blogspot.it/2012/12/terrifying-creatures.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. You did a great job, you also done it differently that most of the bloggers, great! Btw I bought studs from the same shop, a bit expensive (if you compare to ebay..) but perfect if needed fast!

  xx
  Tali
  www.RockMyHeels.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks dear! Yes a little bit,
   but it is worth it! And it's so
   easy to make a studded DIY.

   xoxo

   Verwijderen
 8. You did a great job my dear! Awesome :-) Happy Sunday Kisses Coco

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thanks for sharing this! The blouse looks so good!

  caughtinvogue.blogspot.com
  xx Viola

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Great diy! :)

  kisses from Finland <3
  http://nnotforsale.blogspot.fi/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi dear!
  That's a nice DIY, so easy
  And the outcome is great
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. great DIY!! love the shirt with the studs:)) thank you so much dear:)) I am now following you too on bloglovin!!:) I have a new post now and would love to know your opinion on it!!

  Leonor
  thesparklinglemon.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk gemaakt!
  Je blog is echt heel leuk, ga zo door meid!

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I recently bought a studded denim shirt from Primark, love it! x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. I really love that this is a subtle line of studding instead of insane all-over studding. So pretty!

  http://lasaloperie.blogspot.com.br/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Awesome DIY!! Love this idea :) Turned out great!

  xo
  Style By The Moon

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon