New in: Stuff from Antwerp

Goodmorning darlings!

Het is vrijdag en het weekend is aangebroken!!!!! Ik ga een onwijs leuk, druk en gezellig weekend tegemoet, want zondag ben ik jarig! Ik word dan 21 jaar (zou je niet zeggen hé). Nu ga ik alweer een jaar dichter naar het grijze haar toe hihi.

Zoals jullie weten ben ik afgelopen maandag in Antwerpen geweest. Hoe ik het allemaal in Antwerpen heb ervaren, lees je in mijn vorige blog post. Maar natuurlijk heb ik ook hele leuke dingetjes gekocht! Ik had voor mezelf de doel gesteld om geen nieuwe kleding te kopen en op zoek te gaan naar leuke accessoires. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik er heel veel moeite mee had om geen kleding te kopen. Net wanneer je jezelf zo'n doel stelt, lijkt het wel alsof al het mooie kleding op je af komt. Maar, ik heb het vol gehouden meiden! Wel heb ik een hele leuke sjaal, panty, oorbellen en een Iphone hoesje gekocht. De sjaal heb ik bij de H&M gekocht. De oorbellen en panty komen van de NewLook en het hoesje heb ik in een toeristen winkeltje gekocht. Ik ben echt ontzettend blij met mijn aankopen! Op de laatste foto zie je een heel leuk armbandje met doodskopjes van de Zara. Ik heb heel lang in de Zara lopen twijfelen met het armbandje in mijn hand. Uiteindelijk besloot ik om het niet te kopen, en nu heb ik er spijt van haha!

xoxo
24 opmerkingen:

 1. Ziet er allemaal hee goed uit meis,

  ik vind panty's ook zo leuk maar weet nooit hoe ik ze leuk moet combineren
  met uitgaan vind ik het niks, en als ik stage ga moet ik met de brommer haha vind ik het ook niet zo'n grote uitvinding gelijk bang voor een blaasontsteking. wel erg leuke dingen meid!

  liefs http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alvast van harte gefeliciteerd:D en leuke dingetjes heb je gekocht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. It seems like you had a great shopping trip! Nice iphone case:)

  Xx

  Alexandra

  www.fashion-bridge.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes! Ik vind je panty erg mooi :-)

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alvast van harte gefeliciteerd!! Maak er een hele leuk verjaardag van.

  Ik snap precies met het doel wat je jezelf gesteld heb, ik herken het: wil je niets kopen zie je van alles leuks hihi!
  De panty die je gekocht heb is echt heel erg leuk!!

  http://fleur-stevens.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje meis! :D

   Haha echt vervelend is dat hé!
   Het is ook nooit goed eigenlijk.

   xoxo

   Verwijderen
 6. Lovely phone case and tights :)
  xx
  http://bonjourgrace.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great stuff you got there Dascha! :)
  Love the tights.

  Join my 1st Blog giveaway (^_^)
  #ChaiChenGiveaways (International)
  Chai's December Birthday Bash - 1st Giveaway! <--click this!
  Win shoes, clothing, and accessories worth around $88 from Asianvogue Shop, FlauntPH, and Bedazzle Accessories!

  ~Chai
  http://chenmeicai.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk hoesje! jammer dat je dat armbandje niet hebt gekocht, ik heb dat ook heel vaak dat ik daarna spijt heb ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Haha stom is dat eigenlijk hé!
   Voortaan moet ik niet zo twijfelen
   over leuke dingen!

   xoxo

   Verwijderen
 9. Looove it!
  xx
  B.
  http://www.beeswonderland.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke aankopen, het armbandje is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. i absolutely looooove that phone case!!!! and the tights....

  www.meryswardrobe.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gave armband zeg! Snap wel dat je spijt hebt....

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon