200+ followers

Ik ben echt super blij dat ik gisteren de 200 followers heb bereikt. Nooit had ik gedacht dit ooit te bereiken. Het starten van een blog is in het begin altijd lastig. Ik was bang dat niemand mijn blog zou lezen, maar dat is gelukkig niet zo. En dat heb ik aan jullie te danken lieve lezers! Thank you!


Ik heb hele lieve en leuke mensen ontmoet op blogger, daar ben ik echt blij om. Ik wil iedereen ook bedanken voor het lezen van mijn blog en de lieve comments die ik altijd van jullie krijg. Als er iets is wat je graag anders zou willen zien, tell me! En voor gewone vragen kun je mij natuurlijk altijd e-mailen. Ik probeer binnenkort een keer een leuke giveaway te doen op mijn blog, maar dat zullen jullie vanzelf wel zien op mijn blog!

xoxo

17 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd, meid! Je hebt het verdiend!! :)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Enhorabuuena guapa!:D

  Besiitos desde amayaT.!
  www.amayat.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Congrats!!!


  http://greatstyling.blogspot.com.es/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd en ga zo door!

  Xo
  Jennifer

  http://myscrambledstyle.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. congrats!

  XO

  blog: www.aroundlucia.com
  shop: www.shoplumo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Congrats, I like your blog name, its different!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd, nu op naar de 300 ;-)!

  x

  www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Congrats!! :)

  http://estilohedonico.blogspot.pt/

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. congrats! i don't wonder why, your blog is great:) x

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon