The green gilet

Goodmorning sweeties!

Hebben jullie allemaal een fijn weekend gehad? Ik heb een super weekend gehad, en stiekem heb ik nog steeds weekend hihi. Woensdag begint pas mijn eerste echte lesdag op school. Afgelopen vrijdag heb ik introductiedag gehad met mijn nieuwe klas. Wij moesten een lipdub videoclip maken met hulp van dansers uit het programma "So you think you can dance". Dat was natuurlijk echt geweldig! Het eindresultaat heb ik nog niet op internet gevonden, maar zodra ik de clip vind, zal ik dat met jullie delen. Zaterdag ben ik op visite geweest bij mijn oma, wat heel erg gezellig was. Gisteren ben ik met mijn vriend naar René en Femke geweest. De mannen gingen lekker hun eigen ding doen en ik en Femke gingen shoppen in Arnhem. Ik heb een basic black dress gekocht bij de H&M en een mooie schilderij voor in onze woonkamer. Van de black dress komen binnenkort outfit foto's van op mijn blog;)

Een hele fijne maandag!

xoxo
Shirt/Shoes/Necklace: H&M
Gilet/Jeans: Zara 
Bag: Prada

14 opmerkingen:

 1. gorgeous outfit! you look so beautiful, i really adore your shoes! i've been wanting for something like that for so long :) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cute waistcoat, it pulls your outfit together xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit, vooral je prachtige gilet!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. i love your vest! so cute :D

  katslovefashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig vestje!
  http://style-chameleon.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. What an amazing style - LOVE the GILET! You are so beautiful! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great outfit! Love the shoes! I follow!
  Hope you can follow back!


  Kisses
  http://thepurpleclown.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awesome blog!! Thank you so much for commenting on my blog and following...I follow you on GFC now!!:)

  nishalooks.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. What an amazing style - LOVE the GILET! You are so beautiful! ;D :):**

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon