New Goodies

Hello sweeties!

Het weekend zit er helaas weer op. Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend hebben gehad. Ik heb in ieder geval echt een heerlijk weekend gehad. Zondag was ik voor het eerst een dagje vrij en daar heb ik natuurlijk goed van genoten. Na lekker uitgeslapen te hebben ben ik met een vriendin wezen winkelen in Arnhem. Arnhem is echt een leuke stad om te gaan winkelen, het is dichtbij, groot, en je hebt er van alles.

Waar ik heel erg blij mee ben, zijn mijn nieuwe goodies die ik gekocht heb. Ik heb een leuke ketting bij de Bijou Brigitte gehaald. Ik ben helemaal obsessed met leuke en aparte kettingen. Deze ketting is elegant en je kunt hem ook af kan stellen. Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn nieuwe ketting vinden.


Naast mijn ketting heb ik ook nog een andere goodie gekocht, namelijk nieuwe oordopjes van Gem Drops. Deze oordopjes kun je overal voor gebruiken, zoals voor je Iphone, Tablet of Laptop. De oordopjes van Gem Drops zijn de nieuwe fashionable goodie must have. Deze zijn te verkrijgen bij onder andere ICI Paris en de V&D.


xoxo

11 opmerkingen:

 1. thanks girl for like my outfit! maybe you like other outfits in the blog...and maybe also you want to be my follower
  fran

  look this
  http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2012/07/sport-outfit.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nice purchases! love the necklace!

  do you want to follow each other (on bloglovin' and gfc)? let me know.
  wish you a wonderful week!
  xx
  www.apossiblefantasy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke ketting! Zo'n statement ketting kun je goed hebben :)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi sweetie! Thanks so much for your comment on my blog today! I was just browsing through your posts and adore your style, and you are so pretty! I'm now following on GFC and look forward to your future posts! Keep in touch! xx, Pip

  http://easyoutfitsbypip.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cute necklace, followed you back;)
  http://shana-style.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hele leuke ketting ^^,
  ik heb je gefollowed, ik zou het leuk vinden als je me terug followed :)

  http://liveyourdreamsxo.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankopen. Wat een gave oordopjes. Die heb ik nog nooit gezien.

  Xo
  myscrambledstyle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!:D Leuk zijn ze hé? Ik heb ze voor €3,50
   (met afprijzing) gekocht bij de V&D!

   xoxo

   Verwijderen
  2. Ja ze zijn echt heel geinig en 3,50 is geen geld!

   Ik ben je nieuwste volger :-).

   Xo

   Verwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon