Sweet orange

Goodmorning everyone!

Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend hebben gehad, want het weertje was weer heerlijk!

Afgelopen donderdag heb ik gewinkeld in Veenendaal. Ik heb leuke dingen in de sale gekocht voor heel weinig geld. De 5-laagse gouden ketting is één van de dingen die ik gekocht heb. Ik heb hem bij de H&M gekocht, ze hebben op dit moment heel veel van deze soort leuke kettingen.

De pastel oranje broek is een ander item dat ik gekocht heb. Ik heb de broek gekocht bij de Mango voor maar €13,- Je hebt deze broek nog in licht roze voor dezelfde prijs, maar helaas hadden ze die niet meer in mijn maat. Pastel kleuren werden veel gedragen deze zomer, het is ook de zomertrend van 2012. Deze kleuren kun je natuurlijk gewoon ook in de winter dragen door het leuk te combineren met zwart of wit.


xoxo
Shirt: Zara
 Jeans: Mango
Shoes: Mango
Necklace: H&M
Watch: Guess8 opmerkingen:

 1. Loooooooooooove your blog :D
  Wanna follow each other!!??

  xoxo
  http://abudhabifood.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw i like your blog to!
   I follow you now, follow me back?:D

   Xoxo

   Verwijderen
 2. I love your outfit, its very cool & chic..you look great!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je ziet er leuk uit! Leuke ketting!

  Thanks voor het volgen! Ik volg je terug :)

  Hoop je snel weer te zien op m'n blog! :)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the lace top and peach pants, I did a post wearing mint pants and a lace top!! Thanks for visiting my blog. would you like to follow each other on GFC?
  Iva

  http://fabmom12.blogspot.ca/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you for your comment! I really like your blog and I am following
   you now!

   xoxo

   Verwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon