Thai fashion

Hello everyone!

Ik ben weer terug in Nederland na een vakantie te hebben gehad van bijna 4 weken in Thailand. Thailand is echt een geweldig land en we hebben een enorm leuke vakantie gehad. Sommige van jullie zullen zich vast afvragen of mijn roots er misschien vandaan komen, maar nee. Zelf ben ik Nederlands/Filippijns en Spaans. Maar op één of andere manier heb ik gewoon een band met Thailand.

In de vakantie heb ik flink gewinkeld, winkelen in Thailand kan soms super goedkoop zijn. Op de foto's hieronder draag ik mijn nieuwe roze blouse en tijgerprint sjaal die ik daar gekocht heb. De merken hiervan zijn onbekend in Nederland. De Prada tas die ik daar vast heb, heb ik gekocht in het "Siam Paradon", een van de duurste shopping malls van Bangkok. Hij is van de buitenkant helemaal van leer met een zijden binnenkant. Ik ben er onwijs blij mee!


xoxo
Blouse: Unknown Thai brand
Shawl: Unknown Thai brand
Jeans: Zara
Shoes: Mango
Watch: Guess
Bag: Prada

3 opmerkingen:

 1. oooh wat ben je bruin geworden! ik vind de nieuwe layout echt super leuk! xoxo
  Raves 'nd Ramblings

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG :D I have the same pumps :))

  xoxo
  joellespassionfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon