Coconut Oil

Hello lovely's.

Hier in Thailand is kokosnoot olie erg populair. De geur alleen al is echt heerlijk! Kokosnoot olie is erg gezond. Je kunt het gebruiken voor in maaltijden, je huid of je haren.

Kokosnoot olie is olieachtig als de omgeving 25 graden of hoger is. Wanneer het minder dan 25 graden is, wordt het een vaste stof. Dan is het meer een dikke, romige pasta of zelfs een hard vet. Natuurlijk kun je het gewoon blijven gebruiken. Want als je het op je huid aanbrengt, smelt het vanzelf. Het is een fijne olie om een droge huid mee te verzorgen en daarnaast ruikt het ook nog eens heerlijk!

Kokosnoot olie is erg goed voor de droge huid. Wanneer je je huid ermee insmeert, voelt je huid weer als een babyhuidje aan. Ook kan je het gebruiken als haar conditioner. Een uur voordat je je haar gaat wassen smeer je wat olie in je haar en laat je het goed intrekken. Daarna was je de olie eruit en was je je haar met gewone shampoo. Je haar zult erna super zacht aan voelen. Doutzen Kroes gebruikt kokosnoot olie dagelijks als haarmasker.

Ook kan je de olie verwerken in eten. De vrouw van Orlando Bloom doet bijvoorbeeld elke dag 4 eetlepels kokosnoot olie in haar thee of salades. Dit is volgens haar het geheim van haar strakke figuur. Medisch onderzoek heeft ook aangetoond dat kokosnootolie nuttig is ter behandeling en voorkoming van borstkanker – longkanker – leverziekten – nierziekten – ziekte van Crohn – epilepsie - candida – herpes – griep en vele andere infectieziekten. Kortom, kokosnoot olie brengt heeeeel veeel goeds met zich mee! Je kunt de olie gewoon in Nederland kopen bij de Tuinen.

Xoxo

Geen opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon