Shopping Antwerpen

Hello guys!

Het is net alsof je nooit genoeg kan krijgen van winkelen. Afgelopen maandag heb ik met vriendin Wengyee gewinkeld in Antwerpen. Antwerpen is echt een hele toffe stad, met winkels zoals onder andere Forever 21, Zara, Mango, grote warenhuizen, verschillende soorten H&M's, urban en nog veel meer!

Het is ongeveer 3uur reizen vanaf mijn woonplaats Rhenen naar Antwerpen. Het valt echt mee. Als je gezellig samen aan het kletsen bent vliegt de tijd zo voorbij. Gelukkig heb ik een OV waardoor ik in Nederland gratis kan reizen. Dus ik hoefde alleen te betalen van Roosendaal naar Antwerpen, en dat is echt goedkoop.

Bij de Forever 21 zag ik echt onwijs veel leuke kleding. De kleding daar is ook echt goedkoop. Uiteindelijk heb ik het gehouden bij een doorschijnend wit shirtje en een knal roze topje die je eronder kan doen.

Om de dag af te sluiten hebben we lekker gegeten bij de la place en koffie gedronken bij de Starbucks.Geen opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon