Review Chi stijltang

Na een tijdje niet te hebben geschreven is het weer tijd voor een nieuw verhaal. Ongeveer iets langer dan een week geleden heb ik mijn Chi Stijltang binnen gekregen. De doos waar hij in zat was enorm groot, ik dacht dat ik een gratis boodschappenpakketje binnen had gekregen, maar helaas was dat niet zo. Ik opende de enorme doos en daar zat nog een kleinere doos in waarop stond: CHI! Zonder langer na te denken opende ik het direct en stak de stekker meteen in het stopcontact. De tang was binnen no time super heet en ik begon met mijn haar te stijlen. Hiervoor moest ik wel 10x met mijn stijltang over een plukje heen gaan voordat mijn haar eindelijk stijl werd. Maar met deze Chi tang is dat niet nodig. Wanneer je met de tang twee keer over het plukje heen gaat, is het al stijl. De snoer is ook best wel lang en dat is handig voor als je geen spiegel vlakbij het stopcontact hebt zitten.

                                                                De Chi tang.

                                                       Mijn haar toen ik wakker werd.

                                              Mijn haar na het stijlen met de Chi tang.De stijltang heb ik overigens besteld op: http://www.lindseys.nl/c-387621/chi-tools-stijltangen/. Het is een betrouwbare site waarmee je bij bestelling van een stijltang een gratis cadeautje mocht uitkiezen. Ik heb gekozen voor de Chi silk fusion.


Geen opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon