Fashion against breast cancerHelaas is kanker op dit moment één van de meest voorkomende ziekte die er is. Elk jaar sterven er te veel mensen aan deze ziekte en dat is vreselijk. Gelukkig zijn er ook een hoop sterke mensen die deze ziekte toch nog overwinnen. 
Bij de mannen is prostaatkanker het meest voorkomend. En bij de vrouwen is dit borstkanker. Er zijn gelukkig een hoop stichtingen die geld proberen in te zamelen voor betere medicijnen en apparatuur in ziekenhuizen. Nu zijn My-Wardrobe.com en Fashion Targets een samenwerking aangegaan om nog meer geld in te zamelen voor borstkanker.


Fashion Targets Breast Cancer is al drie jaar bezig met het inzamelen van geld voor borstkanker. My-Wardrobe.com steunt The Fashion Target hierbij. Ze hebben samen het het Daisy Jewellery drie exclusieve Chakra armbandjes ontworpen. Alle armbandjes zijn rood en ze hebben allen een rondje eraan met de teksten stability, prosperity en grounding. De rondjes kunnen je in drie verschillende kleuren krijgen, namelijk zilver, goud of koperachtig.
Je kunt zo'n leuk armbandje met een goede doel kopen vanaf €69,02. Daarvan gaat 30 procent van de opbrengst naar de stichting the Fashion Target Breast Cancer. Je kunt ze bestellen op my-wardrobe.com . 


Geen opmerkingen:

© It's DASH All rights reserved • designed by Designs Blue Moon